Mazić: Sačuvali smo lidersku poziciju

Fudbaler Zvijezde 09

Mazić: Sačuvali smo lidersku poziciju

D. Rakanović

Fudbaleri Zvijezde 09 prošlog vikenda su u derbiju odigrali nerješeno bez golova protiv Rudara iz Prijedora. (0:0) 

Igrač tima iz Etno sela Stanišići Nikola Mazić podvukao je da nisu nezadovoljni ovim ishodom, jer su ostali na liderskoj poziciji.

"Utakmica protiv Rudara bila je tvrda. U prvom poluvremenu mi smo bili nešto konkretniji, stvorili smo tri-četiri dobre šanse iz kojih nažalost nismo postigli pogodak. U posljednjih 15-ak minuta utakmice Rudar je preuzeo inicijativu, ali smo se uspjeli odbraniti. Sve u svemu, bili smo bliži trijumfu, ali ni sa bodom nismo nezadovoljni. Liderska pozicija je sačuvana, a bodovna prednost je solidna", rekao je za SportSport.ba Mazić.

Fudbaleri Zvijezde 09 okreću se narednoj utakmici, a to je duel protiv Leotara u Trebinju u okviru osmine finala Kupa Republike Srpke. Utakmica je na rasporedu u utorak, 10. oktobra. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Podsjetimo, utakmica devetog kola Prve lige RS između Zvijezde 09 i Tekstilca u Derventi odgođena je za 18. oktobar. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti