Marinović: Neistine su da preuzimam Borac

Potvrdio za SportSport.ba

Marinović: Neistine su da preuzimam Borac

S. Mlaćo

Jučer su se u pojedinim medijima u RS pojavile informacije da će Vuleta Trivunovića na klupi banjalučkog Borca naslijediti Vinko Marinović. 

Marinović je u zimskoj pauzi raskinuo saradnju sa Zrinjskim te je još uvijek bez angažmana. U razgovoru za SportSport.ba priznao je da razgovora sa čelnicima Borca nije bilo.

"U tome nema istine. Ne znam ni kako se to pojavilo, te sam i ja pročitao isto. Ja sam još uvijek bez kluba, čekam nešto za inostranstvo, pa ćemo vidjeti da li će se to i ostvariti. Ako se ne ostvari, onda ćemo opet čekati neku ponudu ovdje", kazao je Marinović za SportSport.ba. 

Marinović je Zrinjski preuzeo 25. marta 2015. godine, a u 70 službenih utakmica upisao je 42 pobjede, 20 remija i osam poraza. Sa Plemićima je osvojio titulu, a sada ih ostavio na liderskoj poziciji pred drugi dio sezone BH Telecom Premijer lige naše zemlje. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti