Marin Galić na meti klubova iz HNL-a, Turske i Češke

Sjajne igra ne prolaze nezapaženo

Marin Galić na meti klubova iz HNL-a, Turske i Češke

S. Mlaćo

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja regularni dio prvenstva u Premijer ligi naše zemlje završili su na osmom mjestu, ali Dobojlije sigurno može radovati prolaz u polufinale Kupa naše zemlje u kojem će odmjeriti snage sa FK Sarajevo. 

Sjajnim partijama ove sezone u dresu Mladosti ističe se Marin Galić (21), dojučerašnji mladi reprezentativac naše zemlje, koji je jedna od glavnih uzdanica iskusnog trenera Mladosti Husrefa Musemića.

Galić je upisao 18 nastupa u ligi uz dvije asistencije, te dva nastupa u Kup takmičenju, a radi se u polivalentnom nogometašu koji može sjajno igrati na lijevoj, ali i desnoj strani. Nastupa u sjajnoj formi, te definitivno iz kola u kolo opravdava povjerenje stručnog štaba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ugovor sa Mladosti DK veže ga do ljeta, ali njegove partije ne prolaze nezapaženo, te su se već pojavile ponude klubova iz vrha 1.HNL, kao i  Italije, Češke i Turske.

Sigurno će do kraja sezone ostati član bh. premijerligaša, te zatim postoji velika mogućnost da i napusti ovaj klub.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi