Ludnica u Trebinju: Zvijezda 09 u četvrtfinalu Kupa BiH

Slavili nakon penala

Ludnica u Trebinju: Zvijezda 09 u četvrtfinalu Kupa BiH

E. Čaušević

Fudbaleri Zvijezde 09 plasirali su se u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine nakon pobjede protiv Leotara.

Leotar je u Trebinju dočekao ekipu Zvijezde 09, te je sjajno otvorio meč jer je već u drugoj minuti stigao do vodstva od 1:0 kada je strijelac bio Janjić. Obje ekipe su do kraja prvog poluvremena imale nekoliko dobrih prilika, ali se rezultat nije mijenjao.

Ipak, na otvaranju drugog dijela Zvijezda 09 je uspjela da izjednači na 1:1 kada je mrežu domaćeg tima zatresao Rakić. Do kraja utakmice oba tima su pokušala da rijješe pitanje pobjednika, vidjeli smo nekoliko sjajnih šansi, no rezultat je ostao 1:1 što je značilo da ćemo putnika u četvrtfinale saznati nakon penala.

Plasman među osam najboljih ekipa na kraju je ostvarila Zvijezda 09 koja je nakon penala slavila sa 4:3 i ostvarila zaista veliki uspjeh. Treba dodati da je sredinom drugog poluvremena Leotar bio bez trenera jer je Rajko Mičeta dobio crveni karton, te je morao na tribine.

Kup BiH, osmina finala, 

Leotar - Zvijezda 09 1:1 (3:4 nakon penala)

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Leotar: Perišić, Ljubibratić, Vučić, Janjić, Ramić, Zečević, Medan, Begenišić, Ristić, Prelo, Todorović.

Zvijezda 09: Kolak, Babić, Bogičević, Mahmutović, Krajišnik, Rakić, Stanić, Huseinbašić, Filipović, Mazić, Bajić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi