Lolić presudio Kozari u Prijedoru

Prijedorčani nastavili potjeru za Borcem

Lolić presudio Kozari u Prijedoru

D. Vejo

Fudbaleri Rudara iz Prijedora danas su u okviru 19. kola Prve lige Republike Srpske sa 2:0 (2:0) pobjedili ekipu Kozare iz Gradiške.

Sve je bilo gotovo već u prvom poluvremenu. Maestralni Lolić nije imao milosti za Gradiščance. Prvo je u 21. minuti susreta sa distance matirao golmana crveno-bijelih, da bi 11 minuta kasnije sa bijele tačke duplirao prednost svog tima. Jedanaestercu je prethodilo igranje rukom kapitena Kozare Ognjena Petrovića.

Drugih 45 minuta donijelo je fudbal bez prevelikog uzbuđenja. Trgli su se Gradiščanci ali nisu uspjeli da stignu do povoljnog rezultata.

Sa ova tri boda, Rudar je zadržao drugu poziciju u ligi. U narednom kolu Prijedorčani će gostovati posrnuloj Slobodi u Mrkonjić Gradu, a Kozara će priliku za nove bodove tražiti na svom terenu protiv fenjeraša ekipe Borca iz Šamca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi