Lokomotivi teško pala eliminacija od Željezničara

Leko nije prisustvovao pressici

Lokomotivi teško pala eliminacija od Željezničara

Fudbalerima, treneru i članovima stručnog štaba zagrebačke Lokomotive je večerašnja eliminacija iz Lige prvaka pala izuzetno teško.

Juniorski prvak Hrvatske zaustavljen je na Grbavici, gdje je Željezničar sačuvao svoju mrežu i plasirao se u playoff Omladinske Lige prvaka zahvaljujući golu u gostima (1:1) u prvoj utakmici.

Koliko su svi u taboru Lokomotive bili razočarani najbolje govore njihovi potezi nakon utakmice. Odmah nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, većina fudbalera Lokomotive završilo je na travi, a neki su pustili i suze.

S druge strane, trener Lokomotive Jerko Leko se nije pojavio na zvaničnoj press konferenciji nakon utakmice u Plavom salonu, vjerovatno zbog prevelikog razočarenja. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Iako se očekivalo da se nakon utakmice prisutnim novinarima obrati neko ispred Lokomotive, to se nije desilo je javnost ostala uskraćena za njihov komentar nakon eliminacije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi