Strijelac jedinog pogotka

Lendrić: Znači mi aplauz, ne želim se vraćati u prošlost

Hrvatski napadač Ivan Lendrić je svojim pogotkom u 48. minuti donio Željezničaru pobjedu nad Zetom (1:0).

Najbolji strijelac Plavih iz prošle sezone je nakon završetka utakmice poručio da mu mnogo znači pobjeda, ali i aplauz navijača s kojim se sukobljavao u bliskoj prošlosti.

"U Podgoricu nećemo ići da branimo rezultat, već na pobjedu. Zeta je dobar protivnik i danas je to pokazala, ali mi smo ispunili cilj da pobijedimo bez primljenog gola. Došlo nam je nekoliko novih igrača i trebamo se još malo uigrati", rekao je Lendrić, te dodao:

"Drago mi je zbog aplauza, hvala publici. To mi puno znači. Ne želim se vraćati na ono što je bilo, a navijači moraju shvatiti da ni igračima nije lako što smo izgubili titulu. Tri kola prije kraja smo imali titulu, a na kraju smo bili najveći gubitnici".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O svom statusu na Grbavici.

"Ne znam do kada ću biti u Želji. Ne odlučujem ja o tome. Rečeno mi je da ću odigrati ove dvije evropske utakmice, ali vidjet ćemo šta će biti. Razmišljam o sadašnjosti, sada sam tu i to je jedino bitno", zaključio je napadač Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi