Lazevski: Očekujem dobru utakmicu

Fudbaler Slobode pred nedeljni derbi

Lazevski: Očekujem dobru utakmicu

E. Dindić

U nedelju u okviru 6.kola  Lige za prvaka na Tušnju se igra veliki derbi  između Slobode i Željezničara.

 To je bio povod za današnju press konferenciju na stadionu Tušanj.

Jedna od glavnih uzdanica ekipe Slobode je svakako Aleksandar Lazevski sjajni fudbaler Slobode, koji se obratio novinarima pred nedeljni derbi. 

" Kao što je šef već rekao igramo kući trebalo bi da odigramo dobru utakmicu. Moramo da ispoštujemo trenerove zamisli, da damo sve od sebe pred nedeljni derbi. Što se tiče raspoloženja u svlačionici pred nedeljni derbi, ono je jako dobro pogotovo nakon što smo uzeli bod ekipi Zrinjskog, što nas je dovelo na diobu tog očekivanog četvrtog mjesta kojeg priželjkujemo.", rekao je Lazevski te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

" Mi nismo takva ekipa da dozvolimo sebi luksuz da možemo očekivati da  sve odradi obrana, jednostavno moramo sve timski odraditi.  Jednostavno moramo više napadati da bi obrana bila dobra", zaključio je Lazevski. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi