Kunić "teroriše" protivničke golmane

Opravdava ulogu velikog pojačanja

Kunić "teroriše" protivničke golmane

D. Vejo

Za centarfora Petra Kunića može se reći da je pun pogodak banjalučkog Borca, kada su u pitanju pojačanja tokom zimskog prelaznog roka.

Kunić je prve fudbalske korake napravio upravo u gradu na Vrbasu. Sa svojih sedam godina, stigao je na Gradski stadion, a mnogi stručnjaci koji su tada bili u redovima Velikana iz Platonove, odmah su shvatili da se radi o izrazito velikom talentu.

Njuh za gol, ima još od djetinjstva, a to potvrđuje i svojim partijama u dresu crveno-plavih gdje pokušava da oživi karijeru i vrati je na stari put.

Prvoj ljubavi vratio se u januaru iz Novog Pazara, ekipe koja nastupa u Super ligi Srbije. Tamo se nije naigrao, ali zato svojim partijama u Banjaluci iz utakmice u utakmicu pokazuje koliki kvalitet zapravo posjeduje.

U tri pripremna meča do sada, Kunić je zabio velikih sedam pogodaka od ukupno 15 što su postigli Banjalučani, dok su mu još dva gola poništena zbog navodnog ofsajda.

S toga, ako je suditi po dosadašnjim izdanjima 23-godišnjeg centarfora, Borac nije pogriješio. Kunić opravdava ulogu jednog od većih pojačanja ove sezone, te će svakako predstavljati opasnost po svaku odbranu ali i gol u nastavku Prve lige Republike Srpske.

U dosadašnjoj karijeri pored Borca, Kunić je nosio dres Novog Pazara, Dukle iz Praga i Rudara iz Prijedora.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi