Krupa spremna za duel sa Vojvodinom

Prijateljska utakmica

Krupa spremna za duel sa Vojvodinom

Fubaleri Krupe sutra će (17h) na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu odigrati prijateljski meč sa srbijanskim superligašem Vojvodinom.

Trener Slobodan Starčević pokušaće da na najbolji način pripremi tim pred nadolazeće izazove u Ligi za prvaka.

"Idemo u Novi Sad po iskustvo. Vojvodina je renomirani protivnik, naš prijateljski i bratski klub, jedan od najboljih u Srbiji. Imamo od koga šta da vidimo i učimo. Prvenstvenu pauzu želimo da iskoristimo na najbolji mogući način kako bi se što bolje pripremili za gostovanje u Mostaru kod Zrinjskog, ali i sve ostale utakmice play-offa", rekao je Starčević za klupski sajt.

Banjalučki stručnjak je u Novi Sad poveo 25 fudbalera.

Na spisku se nalaze:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jovan Kutić, Mladen Ilić (golmani), Elvir Koljić, Miljan Ljubenović, Slobodan Milanović, Stefan Barić, Denis Čomor, Zoran Milutinović, Irfan Jašarević, Aleksandar Vukotić, Radosav Aleksić, Adel Halilović, Ozren Perić, Zoran Šamara, Uroš Mirković, Nemanja Vidović, Stefan Savić, Marko Maksimović, Nemanja Kartal, Dragan Vuković, Perica Guskić, Luka Kulenović, Nebojša Babić, Dejan Tatić i Vladimir Ilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi