Kršić: Mostar možemo napustiti neporaženi

Napadač TOŠK-a za SportSport.ba

Kršić: Mostar možemo napustiti neporaženi

S. Mlaćo

U TOŠK-u još uvijek ne znaju za bodove u povratničkoj sezoni Prve lige FBiH.

Iako su pružili dobre partije protiv Iskre, a zatim i Rudara, Tešanjci nisu nimali ni sreće, a prve bodove će tražiti u subotu u Mostaru.

"Sigurno nismo očekivali da poslije dva kola nemamo nijedan bod. Ipak, to se desilo, situacija nije lagana, ali prvenstvo je tek počelo i nadam se da ćemo to ispraviti u narednim utakmicama i donijeti prve bodove u Tešanj", kazao je 26-godišnji napadač TOŠK-a Aleksandar Kršić.

U Tešnju se prvim bodovima nadaju u subotu protiv Veleža. Mostarci također nemaju bodova do sada.

"Svjesni smo veličine kluba Veleža i njihovih ambicija,  ali na njima je još veći pritisak nego na nama i ove sedmice smo radili odlično. Atmosfera na treninzima je dobra i nadam se da ćemo uz malo sreće koja nas nije pratila u prva dva kola. Možemo napustiti Mostar neporaženi", kaže Kršić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Priznaje da se u Tešnju osjeća sjajno.

"U Tešnju sam primljen odlično od saigrača i od rukovodstva kluba. Šef struke Igor Remetić je prije svega dobar kao osoba, koji kao bivši igrač odlično razumije igrače i motiviše. Treninzi su odlični, na premijerligaškom nivou i ekipa je dobro spremna, te ja kao pojedinac nikad se spremnije i bolje nisam osjećao", dodao je Kršić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi