Kozara oslabljena i za vikend

Problemi za trenera Sinišu Đurića

Kozara oslabljena i za vikend

S. Mlaćo

Kozara iz Gradiške u prošlom kolu Prve lige RS  nastavila je sa veoma lošim igrama u ovoj sezoni.

 Tri boda je sa stadiona u Gradišci odnijela je ekipa Podrinja iz Janje (0:2), te se tako nastavila serija loših igara ove momčadi.

Kozara je trenutno pretposljednja ekipa na tabeli, ima samo pet osvojenih bodova a u derbiju začelja sutra će u goste Napredku iz Donjeg Šapka.

Izabranici Siniše Đurića i u ovom meču će biti oslabljeni s obzirom na neigranje nekoliko igrača, ali se nadaju prekidu negativnog niza.

Đurić vjeruje da će oni koji dobiju priliku pokazati svoje kvalitete.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Pioniri i predpioniri Kozare u ovom kolu u goste će Željezničaru dok će kadeti i juniori također u goste, ovaj put Podgrmeču iz Sanskog Mosta, u susretu 8. kola Omladinske lige grupa Zapad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi