Katanec: Možemo osvojiti duplu krunu

Defanzivac Zrinjskog

Katanec: Možemo osvojiti duplu krunu

M. Maksimović

Atmosfera na prvim treninzima Zrinjskog u novoj godini pod palicom novog šefa stručnog štaba Ivice Barbarića je pozitivna i radna. 

U mostarskom klubu čine sve kako bi se što bolje spremili za proljetni dio sezone, a defanzivac  Matija Katanec dobro podnosi sve napore koje novi stručni štab stavlja pred igrače.

“Naporni treninzi su česti u ovom dijelu godine, nije to ništa neobično ili novo, a nije ni nešto što se ne može izdržati. Atmosfera na treninzima je odlična, radi se dobro, a svi sve ono što struka postavlja pred nas ispunjavamo“, rekao je Katanec za SportSport.ba.

Ambicije Zrinjskog u nastavku sezone su posve jasne.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Sve će biti kako treba kako bude odmicalo prvenstvo. Pojačanja koja su angažovana su kvalitetna i željna dokazivanja. Mišljenja sam da ukoliko nastavimo igrati kao tokom jeseni možemo osvojiti i prvenstvo i Kup BiH. Imamo širok igrački kadar koji može kvalitetno odgovoriti na sve izazove“, dodao je.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi