Kadeti FK Krajina Cazin na pripremama u Crnoj Gori

Cazinjani se vrijedno spremaju

Kadeti FK Krajina Cazin na pripremama u Crnoj Gori

S. Mlaćo

Kadeti FK Krajina Cazin nalaze na zimskim pripremama u crnogorskom Igalu, a među putnicima se nalazi 36 kadeta i starijh pionira.

U Crnoj Gori će Cazinjani boraviti šest dana, a već su odigrali prijateljske susrete protiv odgovarajućih selekcija Obilića i Igala. 

Sa ekipom su i treneri Muhamed Seferagić (pioniri), Husnija Beširević (kadeti), te Muhamed Berberović (seniori). Pioniri Krajine su prvoplasirana ekipa u lige USK, a kadeti na četvrtom mjestu u veoma kvalitetnoj ligi grupa Zapad u kojoj se takmiče i sa klubovima iz RS-a.

Treneri Seferagić, Beširević i Berberović zadovoljni su do sada odrađenim pripremama, a  povratak u Cazin planiran je sutra. 

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi