Jelisavac: Stižu nova pojačanja, prozivka je 18.

Trener Rudara za SportSport.ba

Jelisavac: Stižu nova pojačanja, prozivka je 18.

D. Vejo

Zlatko Jelisavac i njegovi izabranici sa priprema za proljetni dio sezone počet će 18. januara u 12 sati.

Termin prozivke i prvog treninga prolongiran je, s obzirom da su isti trebali biti obavljeni 15. januara. U tim su stigla nova imena i to iz prvoligaške konkurencije. 

"Pripreme ćemo početi koji dan kasnije u odnosu na planirani termin. Naša meta je Mile Popović s kojim već nekoliko dana vršimo pregovore. On će biti prema prvim informacijama novo pojačanje, ostala je još formalnost. Dekić ipak neće stići u naše redove, dok je Vedran Panić sve bliži potpisu ugovora", kazao je za SportSport.ba trener Rudara, Zlatko Jelisavac.

Priča oko odlaska glavne karike Prijedorčana u banjalučki Borac i dalje ne jenjava.

"Uspostavljen je kontakt sa ekipom Borca. Oni su zainteresovani da dovedu Burazora u svoje redove, ali još uvijek ništa nije konačno povodom te teme", dodaje Jelisavac.

Rudar je jesenji dio šampionata završio na drugoj poziciji na tabeli sa 31. osvojenim bodom, šest manje od prvoplasiranog Borca koji je lider.

Prvi meč u nastavku, Rudar će igrati protiv ekipe Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi