Jedinstvo poraženo od Željezničara

Nuspahić pogodio za Bišćane

Jedinstvo poraženo od Željezničara

S. Mlaćo

U subotu su u prijateljskom susretu snage odmjerili lider Druge lige RS grupa Zapad banjalučki Željezničar i bihaćko Jedinstvo, a domaći su slavili pobjedu rezultatom 2:1.

Marković je pogodio za tim iz okolice Banja Luke u 15. minuti, a samo osam minuta kasnije Anes Nuspahić donosi izjednačenje svom timu. 

Ipak, Marković svojim drugim pogotkom u 50. minuti ponovo trese mrežu člana Prve lige Federacije i donosi svom timu prednost. Inače, ovaj klub sa klupe predvodi nekadašnji član Borca i naše reprezentacije Branislav Krunić. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Treba istaći da se Bišćani nalaze u veoma teškoj finansijskoj situaciji, a na klupu ovog tima nedavno je sjeo Nedžad Žerić. Prvi dio sezone Jedinstvo je okončalo na devetom mjestu sa 22 osvojena boda. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi