Kup BiH

Je li Zrinjski podcijenio Slogu?

Plemići u kombinovanom sastavu

V. Vukmirović
20.09.2017. 12:56

Dvostruki uzastopni prvak BiH Zrinjski će u 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine odmjeriti snage sa Slogom iz Siminog Hana, a taj meč je na rasporedu danas od 16 sati.

Već je poznato da Plemiće na ovoj utakmici sa klupe neće predvoditi Blaž Slišković, koji je zbog problema sa leđima bio primoran ostati u Mostaru, a interesantno je pogledati i spisak od 18 fudbalera koji će konkurisati za ovaj susret.

Nakon jučerašnjeg treninga, Slišković je izabrao fudbalere koji će biti u sastavu za Slogu, a zanimljivo je da među njima nema Kenana Pirića, Slobodana Jakovljevića, Pere Stojkića, Marka Perišića, Miloša Filipovića i Nemanje Bilbije.

Svih šest fudbalera bilo je u početnom sastavu Zrinjskog u posljednjoj ligaškoj utakmici protiv GOŠK-a, a danas će njihova mjesta u timu zauzeti neki fudbaleri koji ne dobijaju priliku toliko često.

Plemići će u današnjem susretu protiv prilično kvalitetne i iskusne ekipe iz Siminog Hana istrčati u kombinovanom sastavu, a ostaje da se vidi hoće li im se odmaranje glavnih fudbalera obiti o glavu.

Ranije objavljeno na istu temu