Jandrić: Ne smijemo se predati

Sportski direktor Borca optimističan

Jandrić: Ne smijemo se predati

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca krupnim koracima gaze ka povratku u Premijer ligu BiH, a to dokazuje i jesenji dio Prve lige Republike Srpske, kojeg su Banjalučani okončali na prvoj poziciji na tabeli sa 37 osvojenih bodova.

Sportski direktor crveno-plavih istakao je kako i pored teških uslova za rad, oni se ne predaju, te će učiniti sve kako bi Borac zasijao onim sjajem, kakvim je sijao tokom nekih prošlih godina.

"Radimo u dosta teškim uslovima, to dobro poznaju svi ljubitelji ovog kluba. Moramo da se borimo, kako to kaže i samo ime kluba, nećemo se predati. Prebrodit ćemo teške uslove", kazao je Oliver Jandrić.

Tokom zimskog prelaznog roka, redove Velikana iz Platonove pojačalo je devet imena.

"Zadovoljni smo prelaznim rokom. Bilo je pojedinih poteškoća ali i to smo sve riješili. Igrački kadar je mnogo jači nego što je to jesenas bio, samo što igrači taj kvalitet moraju da pokažu i na terenu", dodaje Jandrić.

Prvi meč za bodove, Borac će imati 11. marta kada u prvoj utakmici proljetnog dijela prvenstva gostuju u Derventi, ekipi Tekstilca.

Gradski stadion u Banjaluci, s nestrpljenjem iščekuje uzavrele dlanove, napukle glasne žice, te ekipe poput Sarajeva, Zrinjskog, Željezničara i drugih.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi