Jagodić: Ugrozili smo svoju poziciju

Trener Tuzlaka nezadovoljan

Jagodić: Ugrozili smo svoju poziciju

M. Šljivak

Trener Slobode Vlado Jagodić nije nimalo zadovoljan nastupom svojih fudbalera u susretu protiv Mladosti.

Tuzlanski tim je sasvim zasluženo poražen s 3:1, a Jagodić je istakao kako nije očekivao veliki broj grešaka u ovom meču.

Presudan je bio rani gol u ovom susretu, a Sloboda je išla po loptu u mrežu nakon tri minute.

"Došli smo da se borimo, ali nismo očekivali ovoliko grešaka. Zaslužena pobjeda Mladosti, ali ovo je prevelik poraz za Slobodu. Mi se moramo okrenuti narednoj utakmici. Naš cilj je Liga 6, a to smo ovim porazom ugrozili. Ne smije nas ovo poremetiti. Mi već razmišljamo o narednoj utakmici", istakao je nakon meča Vlado Jagodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je trenutno na šestom mjestu sa 29 osvojenih bodova u Premijer ligi BiH.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi