Jagodić: Dvojica igrača su povrijeđena, bojim se teže

Trener Slobode razočaran nako Cibalije

Jagodić: Dvojica igrača su povrijeđena, bojim se teže

S. Mlaćo

Sloboda je jučer u prijateljskom duelu poražena sa 4:1 od HNK Cibalia.

 Tuzlaci su pretrpjeli veoma neugodan poraz od posljednjeplasirane momčadi 1.HNL, te će Vlado Jagodić definitivno imati šta reći svojim izabranicima. 

"Najkraće rečeno, danas nije ništa valjalo, osim prelijepog gola Kalezića. Izgubli smo utakmicu, a ranije sam rekao da ne volim gubiti ni najobičniju utakmicu, a pogotovo ovu u kojoj smo primili četiri gola. Danas su nam se povrijedila dva igrača, bojim se teže, a to su Lazevski i golman Muminović. Uz sve to, dozvolili smo sebi da nam sudi čovjek koji ne vjerujem da ima pet odsuđenih utakmica, tako da smatram da je ovo skoro izgubljen dan, ali opet kažem, možda  je dobro što se to desilo sedam dana prije utakmice na Grbavici", rekao je Vlado Jagodić – šef stručnog štaba FK Sloboda Tuzla za fksloboda.ba.

"Želja mi je bila da danas dadnem šansu svim igračima koje sam imao na raspologanju, a posebno dvojici mladih golmana. Hadžića sam ostavio kući, a Tandir je ostao da trenira jer još nije sposoban da igra utakmicu. Darko Todorović, igrač koji je u najboljoj formi u proteklo vrijeme ima reprezentativnih obaveza, a svi ostali su dobili priliku i razočarali su", dodao je Jagodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do subotnjeg meča sa Željezničarom, Sloboda će odmjeriti snage i sa OFK Gradina iz Srebrenika. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi