Jagodić:  Očekujem neizvjesnu utakmicu

Trener Tuzlaka pred nedeljni derbi

Jagodić: Očekujem neizvjesnu utakmicu

E. Dindić

U nedelju u okviru 6.kola  Lige za prvaka na Tušnju se igra veliki derbi  između Slobode i Željezničara. To je bio povod za današnju press konferenciju na stadionu Tušanj.

Šef stručnog štaba Vlado Jagodić obratio se novinarima na današnjoj press konferenciji povodom nedjeljnog derbija. 

"Susrećemo se sa ekipom koja je u prošlim vremenima igrala derbi utakmice sa Slobodom i ja ne mogu prihvatiti konotaciju kolege Petrovića koji kaže da će Željezničar igrati sa malim klubovima i tu osigurati titulu. Sloboda nije mali klub i ja to neću nikada reći za Željezničar, tako da očekujem da će naredna utakmica biti kao i sve ostale utakmice. Nama je cilj pozitivan rezultat protiv Željezničara, zašto ne reći nama je cilj pobjeda, imamo pravo na to i ja očekujem neizvjesnu utakmicu.”, rekao je Jagodić te dodao: 

"Ponovo imamo problema prilikom sastavljanja ekipe, Tandir će propustiti susret zbog kartona u 93. minuti koji je dobio, a naravno od prije van stroja su Jahić i Merzić. Istina Jahić se priključio ekipi, ali još uvijek nije spreman  za utakmice. Asim Zec još uvijek ima problema sa nezgodnom povredom, pa ću danas nakon treninga odlučiti da li će igrati u nedelju", rekao je Jagodić.  

Na današnjoj press konferenciji rekao je Jagodić da je Željezničar veliki klub, ali da se služi svim i svačim da dođe do cilja. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Znam za njihove probleme i ko može nastupiti u nedeljnom susretu, a ko ne. Zaista neka se oni brinu o svojim problemima kao i ja o svojim. Što se tiče taktike i ostalih stvari ne mogu nas u nedelju iznenaditi. Ono znaju nas kao i mi njih, i ovo će biti kako duel igrača na terenu, tako i duel mene i trenera Petrovića", zaključio je Jagodić.

Podsjetimo duel između Slobode i Željezničara na rasporedu je u nedjelju sa početkom u 17:00 h.  

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti