Izvlačenje četvrtfinalnih parova sedmicu prije prvih mečeva

Poznato sedam klubova, traži se još jedan

Izvlačenje četvrtfinalnih parova sedmicu prije prvih mečeva

S. Mlaćo

Jučer je odigrano sedam utakmica osmine finala Kupa BiH, a prolaz dalje izborili su Sloboda, Olimpik, Široki Brijeg, Rudar Prijedor, Željezničar, Krupa i Sloga Simin Han, dok će 1.11. snage odmjeriti Leotar Trebinje i Zvijezda 09.

Žrijebanje parova četvrfinala Kupa BiH prema svemu sudeći održati će se 15.11., dok su prve utakmice na programu 22.11., a revanš susreti sedam dana kasnije.

Na žrijebanju Premijer liga BiH će imati četiri predstavnika, Prva liga Federacije dva, Prva liga Republike Srpske jedan, a nakon meča Leotara i Zvijezde 09 moguće i dva.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi