Ilić: Nikog se ne bojimo, vjerujemo u svoje kvalitete

Predsjednik NK GOŠK za SportSport.ba

Ilić: Nikog se ne bojimo, vjerujemo u svoje kvalitete

S. Mlaćo

Iako su bili blizu pobjede, nogometaši GOŠK-a iz Gabele iz Travnika su se vratili sa jednim bodom.

 Iz Gabele nisu nezadovoljni, iako su svjesni da su sa tri boda iz vezirskog grada mogli biti tik uz visočku Bosnu.

Ipak, u ovom klubu su svjesni da imaju veoma kvalitetan igrački kadar, te su mišljenja da ako suđenje bude korektno mogu do ostvarenje svog cilja.

"Želimo samo korektno suđenje, kako kod kuće, tako i u gostima. Nikog se ne bojimo, naš cilj je prvo mjesto i to se zna. Dat ćemo sve od sebe i vjerujemo u svoje igrače i stručni štab", kazao je za SportSport.ba predsjednik NK GOŠK Gabela Lujo Ilić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

GOŠK je trenutno na diobi trećeg mjesta sa Rudarom iz Kaknja, te oba tima imaju 39 osvojenih bodova. Jedan više ima drugoplasirani Travnik, dok je Bosna prvoplasirana sa 42. U subotu u Gabelu gostuje Jedinstvo iz Bihaća i sve osim sigurne pobjede izabranika Darka Vojvodića bilo bi veliko iznenađenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi