Igrače Veleža u Lukavcu probudile sirene, baklje i vatromet

Besana noć za Rođene

Igrače Veleža u Lukavcu probudile sirene, baklje i vatromet

S. Mlaćo

Danas se u Lukavcu igra derbi susret donjeg dijela tablice Prve lige Federacije, a snage će odmjeriti predposljednji Radnički i mostarski Velež, koji se nalazi jedno mjesto iznad.

Nogometaši i stručni štab Veleža jučer su krenuli put Lukavca, a sinoć su sa istočne tribine u Zenici bodrili naše Zmajeve protiv Gibraltara. Nakon utakmice nastavili su put Lukavca, a u tom gradu odsjeli su u motelu blizu stadiona Jošik. 

Domaći navijači, popularni Siouxi su to iskoristili, te jutros, tačnije jedan sat iza ponoći, pojavili se ispred motela, te sirenama i vatrometom pokušali unijeti nemir među Mostarce i priuštiti im besanu noć.

"Bakljom su gađali prozor", ističe za SportSport.ba jedan od očevidaca noćne "akcije" navijača Radničkog.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Svoj dolazak na današnji susretu navijali su i navijači Veleža, a meč počinje u 15 i 30 sati. Nadamo se da će sve proteći bez ikakvih incidenata, a da će se poslije utakmice pričati o lijepim pogotcima i potezima sa obje strane.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi