Poruka iz Siminog Hana

Husić: Napravit ćemo stadion i dati Slobodi da ga koristi

E. Dindić

Povodom Kup utakmice Bosne i Hercegovine između Sloge iz Simin Hana i ekipe Zrinjskog iz Mostara, održana je press konferencija u prostorijama ovoga kluba na kojoj su se prisutnim novinarima obratili počasni predsjednik kluba Azmir Husić, kao i fudbaleri Ivan Kostić i Nemanja Stjepanović. 

Prvi se obratio počasni predsjednik kluba Azmir Husić, koji nije krio optimizam pred sutrašnji duel, a dotakao se i još nekih važnih stvari. 

"Ovo je najveća utakmica koju će ekipa Sloge da odigra u svojoj historiji i kao takva interesantna je svim medijima i bh. javnosti. Kada je u pitanju sutrašnji susret, mi ćemo dati sve od sebe da ugostimo ekipu iz Mostara na najbolji mogući način, onoliko koliko možemo, iako imamo problem sa malim kapacitetom stadiona. Imamo informacije da je veliki broj ljudi zainteresiran za sutrašnji susret, ali žao mi je što svi neće moći prisustvovati", započeo je Husić, te potom nastavio:

"Osvrnuo bih se na onaj dio gdje smo slali zahtjev JU "Tušanj" da neke svoje susrete odigramo na Tušnju, da se sutra ova utakmica igra na Tušnju imali bismo pun stadion. Ovom prilikom ja se zahvaljujem sportskim kolegama iz Zvijezde 09 i ekipe Drine iz Zvornika koji su nam nudili stadione da odigramo svoje utakmice, ali mi ćemo odigrati utakmicu na Barama. Tu smo gdje jesmo".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Nadam se da ćemo imati priliku da odigramo dobru utakmicu sutra, i da vidimo gdje smo. Naš cilj bi sutra bio da probamo eliminisati najveću zvijer u bh. fudbalu i da nekome drugom da olakšamo put, a najviše bih volio da to bude Sloboda, jer ako izbacimo Zrinjskog put je sigurno mnogo lakši ka dalje. Mi smo jedini gradski klub u Prvoj ligi FBiH koji nismo na budžetu grada i nikada nećemo ni biti.  Moram da dodam da ćemo tražiti plac od grada Tuzle, da nam da, a mi ćemo izgraditi najmoderniji stadion u ovom dijelu Europe i svakako ćemo dati Slobodi  da ga besplatno koristi za svoje Europske utakmice", završio je Husić. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti