Husić ipak ne dolazi na Tušanj

Sloboda ostala bez pojačanja

Husić ipak ne dolazi na Tušanj

E. Dindić

Unatoč prethodnom dogovoru, Anel Husić neće pojačati redove Slobode za narednu sezonu.

Naime, kako sam kaže, sve je bilo dogovoreno i trebao je danas potpisati ugovor, ali tuzlanski klub nije ispoštovao dogovor i on je odbio doći na Tušanj.

"Sve je bilo dogovoreno, od uslova pa nadalje. Prošao sam ljekarski pregled, došao na potpis ugovora i onda ljudi iz Slobode stave drugi ugovor, odnosno mnogo manje od onoga što smo se dogovorili. Krenuo sam kući i zaista potražiću novu sredinu po svoj prilici", rekao je Husić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Anel Husić je trebao da pojača oslabljenu napadačku liniju Tuzlaka, ali po svemu sudeći Tuzlaci će morati potražiti novu opciju u napadu za iduću sezonu, u kojoj ni sami ne znaju gdje će igrati, obzirom da nisu još dobili potrebnu licencu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije