Hrabrost ili ludost? Mahmutović rizikuje protiv Želje

Igra sa napuknutom ložom

Hrabrost ili ludost? Mahmutović rizikuje protiv Želje

U 18 sati počet će posljednji meč 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojem će snage odmjeriti Čelik i Željezničar.

Navijači Čelika ostali su iznenađeni kada su u prvoj postavi svog kluba ugledali Aidina Mahmutovića, s obzirom da iskusni napadač nije bio planiran da nastupi protiv Željezničara.

Mahmutović se povrijedio na utakmici protiv GOŠK-a, kada mu je napuknula loža. Medicinski tim Čelika je tvrdio da nema šanse da Mahmutović zaigra protiv Željezničara, ali je bivši napadač Viktorije Plzen odlučio rizikovati, stisnuo je zube i poručio da može nastupiti, te se našao u startnoj postavi.

Čelik će nastupiti u sastavu: Marković, Udovičić, Jurković, Salčinović, Kadrić, Mehić, Šabanović, Kazazić, Mahmutović, Duraković, Adilović, dok za Željezničar od prve minute igraju Kjosevski, Kajkut, Graovac, Ramović, Blagojević, Stanić, Zakarić, Šabanadžović, Zeba, Osmanković, Projić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi