Hadžić: Sretan sam, ovo je velika motivacija za mene

Debitovao za prvi tim FK Sarajevo

Hadžić: Sretan sam, ovo je velika motivacija za mene

S. Mlaćo

Mladi napadač juniora Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo, Nedim Hadžić upisao je svoje prve minute u dresu seniora bordo kluba.

 Na jučerašnjoj ligaškoj utakmici u Krupi, Hadžić je ušao na teren u 74. minuti, te je tako upisao svoj debi u dresu voljenog kluba.

“Jako sam sretan što sam imao priliku da protekle dane provedem sa prvim timom. Želim se zahvaliti trenerima i saigračima, koji su mi pomogli da se brzo uklopim. Osjeti se porodična atmosfera u prvom timu i kada je tako, odmah je lakše za nas mlade igrače.”, rekao je Hadžić.

O svom nastupu, Hadžić je rekao sljedeće: “Sretan sam mnogo što sam debitovao u dresu kluba kojeg volim. Obzirom da mi je prva utakmica, odnosno prve minute, zadovoljan sam kako je to sve izgledalo, ali uvijek može bolje. Ova utakmica će mi ostati u lijepom sjećanju.”, dodao je Hadžić.

Na kraju razgovora, ovaj talentovani napadač, koji je i prvi strijelac juniorske lige BiH, sa 35 postignutih golova, rekao je da je debitantski nastup u dresu prvog tima velika motivacija za daljnji rad.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Ovo je velika motivacija za mene i nadam se da ću svojim radom zadobiti povjerenje kako bih u budućnosti dobivao priliku za igranje i dokazivanje.”, zaključio je Hadžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi