Hadžić: Sa ova tri boda krećemo prema gornjem dijelu tabele

Trener Podrinja nakon pobjede protiv Željezničara

Hadžić: Sa ova tri boda krećemo prema gornjem dijelu tabele

D. Rakanović

Fudbaleri Podrinja su na svom stadionu u Janji nakon preokreta savladali Željezničar Sport Team rezultatom 2:1 u utakmici osmog kola Prve lige Republike Srpske. 

Nakon prvog dijela igre banjalučki tim imao je prednost pogotkom Branislava Krunića iz penala u 40. minuti. U nastavku utakmice Podrinje dolazi do preokreta pogotcima Beširovića u 73. i Sajtanovića u 75. minuti. 

Trener Podrinja Senad Hadžić bio je zadovoljan što su njegovi izabranici pokazali karakter i preokrenuli utakmicu u svoju korist.

"Najvažnije od svega su tri nova boda, sa kojim krećemo prema gornjem dijelu tabele gdje nam je i mjesto. Nismo pali poslije vodstva gostiju, igrači su bili vrlo uporni u želji da dođu do pobjede i izmjene su bile prave. Čestitke mojim igračima za novu pobjedu, a gostima na fer i korektnoj igri", rekao je Hadžić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Podrinje se nalazi na šestoj poziciji sa 12 osvojenih bodova, dok Željezničar ima dva boda manje. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi