Guzina: Protiv Drine ovjeriti plasman u elitu

Napadač Borca za SportSport.ba

Guzina: Protiv Drine ovjeriti plasman u elitu

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca će u trećem kolu play-off faze Prve lige Republike Srpske na svom terenu u derbiju dočekati ekipu Drine iz Zvornika.

Banjalučki sastav nalazi se na korak do povratka u Premijer ligu BiH. Ukoliko tim iz grada na Vrbasu savlada Zvorničane, praktično bi slavlje moglo da počne. 

Jedan od mlađih i talentovanih igrača iz crveno-plavog tabora ističe da je njegov tim spreman na ono što ih čeka u sutra.

"Nadam se da ćemo pružiti dobru igru pred domaćom publikom i ostvariti novu pobjedu sa kojom želimo što prije i teoretski obezbjediti povratak u Premijer ligu BiH. Spremni smo da odgovorimo na predstojeći izazov i obradujemo naše navijače", rekao je za SportSport.ba napadač Borca, Gedeon Guzina.

Podsjetimo, Velikan iz Platonove na ovom susretu biće oslabljen, jer Vule Trivunović neće moći da računa na iskusnog desnog beka Sinišu Dujakovića koji je u prethodnoj utakmici u Janji, povrijedio koljeno.

Utakmica između Borca i Drine igra se sutra od 18.30 sati. 

Posljednji susret ova dva tima, završio je u korist Banjalučana (1:2).

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi