Trener Vogošće nakon druženja i utakmice sa MNK DiaBiH

Granilo: U ovom sportu je najvažnije da su sva djeca ista

Danas je u dvorani na Mojmilu odigran susret 2. kola Prve futsal lige FBiH, grupa Jug, u kojem je MNK DiaBiH bio uspješniji od Vogošće rezultatom 10:4.

Inače, reprezentacija dijabetičara i MNK DiaBiH su povodom Svjetskog dana dijabetičara upriličili i sjajno druženje, ali i revijalnu utakmicu dječaka sa dijabetisom.

Uprkos ubjedljivom porazu svoje ekipe, trener Vogošće Adnan Granilo je bio izuzetno sretan što je njegov klub učestvovao u ovom sjajnom druženju na Mojmilu.

"MNK Vogošća se uvijek odazivao na ovakve događaje. Ne pravimo razliku među djecom, to je i osnovna stvar u ovom sportu, da su sva djeca ista. Bez obzira da li su ona mala ili velika, bolesna ili zdrava, sva djeca trebaju biti ista pred svima nama", poručio je trener MNK Vogošća Adnan Granilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi