Govedarica: Povratak u Slaviju u ovom trenutku je nerealan

Bivši mladi reprezentativac BiH se ne vraća u matični klub

Govedarica: Povratak u Slaviju u ovom trenutku je nerealan

D. Rakanović

Fudbaleri Slavije iz Istočnog Sarajeva u petak su počeli sa pripremama. 

Za novog šefa stručnog štaba postavljen je Dragan Radović, a stav Uprave je da se u klub vrate bivši fudbaleri iz sjajnih dana kada je ovaj tim igrao Premijer ligu BiH, kao što su Zoran Kokot, Miljan Govedarica, Bojan Regoje, Igor Radovanović i Zoran Popović. 

Tim povodom kontaktirali smo Miljana Govedaricu koji je demantovao da je bilo kontakata sa čelnicima Slavije. 

"Nisam ni sa kim razgovarao iz Uprave Slavije. Povratak u Slaviju u ovom trenutku je nerealan", rekao je za SportSport.ba Miljan Govedarica. 

Slavija je u pauzi između dvije sezone dobila novu Upravu, a Govedaricu raduje što su stvari u njegovom matičnom klubu krenule na bolje.

"Drago mi je što se napokon nešto pozitivno dešava u klubu. Nadam se da će ova priča biti uspješna, da će se klub stabilizovati i vratiti tamo gdje mu je mjesto, a to je Premijer liga BiH", rekao je Govedarica.

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH otkrio je da ima kontakte sa klubovima iz Premijer lige BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Razgovarao sam sa klubovima iz Premijer lige, i dalje sam u kontaktima sa nekoliko klubova. Moja želja je da karijeru nastavim u inostranstvu", zaključio je Govedarica. 

U dosadašnjoj karijeri Govedarica je nastupao za Slaviju, Donji Srem, Slobodu i Olimpik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi