Fudbaleru Širokog Brijega propao transfer života?

Ne ide u Bugarsku

Fudbaleru Širokog Brijega propao transfer života?

Stjepan Lončar bio je pred transferom u Levski iz Sofije. Jedan od najvećih klubova u Bugarskoj je bio dogovorio sve sa Lončarem i njegovim klubom Širokim Brijegom, međutim cijeli posao je propao u posljednji čas. 

Prema neslužbenim informacijama, sve se zakomplikovalo na ljekarskim pregledima. Lončaru su otkriveni određeni problemi s koljenom, što je bio i glavni razlog zbog kojeg je bugarski velikan navodno odustao od transfera vrijednog 100.000 eura.  

Posao između Širokog Brijega i Levskog je tako završio neslavno, a ako ništa drugo, trener Goran Sablić neće imati dodatne brige uoči predstojeće utakmice 7. kola BHT Premijer lige BiH koju plavo-bijeli igraju na Pecari protiv Borca. 

Ove sezone 20-godišnji Lončar je gotovo neizostavan u prvoj postavi Širokog Brijega, a dobrim igrama izborio se i za mjesto u mladoj reprezentaciji BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi