Forumaši SportSport.ba izabrali idealni tim 6. kola Lige 12

Oni su vaš izbor

Forumaši SportSport.ba izabrali idealni tim 6. kola Lige 12

O. Lekić

Nakon što je u ponedjeljak kompletirano 6. kolo BH Telecom Premijer lige BiH, forumaši portala SportSport.ba izabrali su svoj idealni tim. 

Prema izboru forumaša najbolji golman u proteklom kolu bio je Ružić (Čelik), odbranu čine Stakić (Metalleghe), Isaković (Mladost), Graovac (Zrinjski) i Subić (Sloboda), dok su u veznom redu Peco (Radnik), Ordagić (Sloboda), Tomić (Zrinjski) i Brkić (Mladost). Napad predvode Obradović (Radnik) i Husić (Mladost).

Najbolji igrač kola u izboru forumaša je Anel Husić (Mladost), a trener kola je Vinko Marinović koji je sa Zrinjskim na Grbavici savladao Željezničar (1:0).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi