Junak Zrinjskog za SportSport.ba

Filipović: Rijetko ko će tako lako uzeti bodove na Tušnju

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog večeras su na Tušnju savladali Slobodu sa 2:0 u derbiju 5. kola Premijer lige BiH.

Plemići su lakše od očekivanog osvojili tri boda u Tuzli, a junak mostarske ekipe bio je Miloš Filipović koji je postigao oba gola. Posebno impresivan bio je prvi pogodak kojeg je Filipović postigao iz slobodnog udarca. Nakon utakmice igrač Zrinjskog izjavio je za SportSport.ba da je sretan što je upravo on odlučio meč.

"Znali smo da će utakmica biti teška. Sloboda je dobar domaćin i rijetko će ko ovdje uzimati lako bodove, a nama se to ostvarilo. Od početka smo znali da će biti teško, ušli smo oprezno u utakmicu i desilo se da smo postigli dva gola, odnosno ja sam ih dao na moju sreću", rekao je Filipović, te nastavio:

"Čestitao bih saigračima i da nije bilo njih ni ja ne bi dao te golove. Zahvalio bih se našim navijačima koji su stigli u velikom broju po ovom kišovitom vremenu".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi