Fejzić: Brzo smo se dogovorili, napravio sam dobar izbor

Novi golman Krupe za SportSport.ba

Fejzić: Brzo smo se dogovorili, napravio sam dobar izbor

S. Mlaćo

Jedan od najboljih golmana Premijer lige BiH Nevres Fejzić (26) odlučio je na kraju minule sezona napustiti Metalleghe BSI, ali nije dugo bio bez kluba.

Pojavio se na prozivci FK Krupa, te jučer postigao dogovor sa čelnicima tog kluba. Fejzić će tako i naredne sezone braniti u premijerligaškom društvu, a Krupa je definitivno dobila veliko pojačanje među stativama.

"Po završetku sezone dobio sam par ponuda, među kojima je bila i ponuda Krupe. Brzo smo se dogovorili i mislim da sam dobro izabrao, ali to će svakako pokazati vrijeme. Sada je na meni da radim i treniram, kako bi opravdao povjerenje čelnika kluba. Uslovi za rad su dobri i od ponedjeljka smo na Zlatiboru. Tamo ćemo se pokušati što bolje spremiti za narednu sezonu Premijer ligu", kazao je Fejzić za SportSport.ba

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim Metalleghea, Fejzić je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao za NK Travnik i Radnik iz Hadžića.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi