Elvis Sadiković pojačao Olimpik

Potpisao ugovor na dvije sezone

Elvis Sadiković pojačao Olimpik

D. Rakanović

Fudbalski klub Olimpik i Elvis Sadiković ozvaničili su saradnju te će on u naredne dvije godine nositi dres Vukova.

Nakon dogovora sa čelnim ljudima kluba, Sadiković i Olimpik dogovorili su saradnju, a on će stići kao slobodan igrač iz Viteza, prenosi službena stranica kluba.

“Drago mi je što sam dogovorio saradnju s Olimpikom i da ćemo napraviti dobru ekipu. Nadam se da ćemo ispuniti ciljeve koje je pred nas postavila uprava kluba. Nadam se dobroj saradnji i još boljim rezultatima”, rekao je Sadiković.

Elvis Sadiković u svojoj karijeri nastupao je za Sarajevo, Čelik, Travnik, Famos i Vitez te se odlučio priključiti Olimpiku i pomoći im u borbi za povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prošle sezone Sadiković je u dresu Viteza nastupio u 33 utakmice te je zabilježio četiri asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi