Đekanović: Zvijezda 09 posjeduje vrhunske uslove za rad

U stručnom štabu Zvijezde 09

Đekanović: Zvijezda 09 posjeduje vrhunske uslove za rad

S. Mlaćo

Mladi bh. trenerski stručnjak Nebojša Đekanović u narednom periodu će biti pomoćni trener i skaut Zvijezde 09, člana Prve lige Republike Srpske koji u nadolazećoj sezoni ima visoke ambicije.

Đekanović vjeruje da je napravio pravi potez u svojoj karijeri.

"Veoma sam ambiciozan, željan rada i novih izazova, te sam prihvatio ovaj poziv. Zvijezda posjeduje vrhunske uslove za neometan rad, a Akademija kluba je već iznjedrila par vrhunskih igrača i nastavit će još da radi jače i bolje u svim segmentima. Za sve to je zaslužan gospodin Stanišić", kazao je Đekanović za SportSport.ba.

Prije par dana na mjesto šefa stručnog štaba Zvijezde 09 stigao je iskusni Mile Lazarević, a klub su za sada pojačali Mile Lazarević, Selmir Mahmutović i Vladan Mandić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi