Đekanović: Protiv Kozare želimo da nastavimo niz

Trener Zvijezde 09 za SportSport.ba

Đekanović: Protiv Kozare želimo da nastavimo niz

S. Mlaćo

Nogometaši Zvijezde 09 iz Etna Sela Stanišići u prvom kolu 1. lige RS savladali su Drinu iz Zvornika sa minimalnih 1:0, te tako potvrdili da imaju velike ambicije u ovoj sezoni.

Već danas Zvijezda će odmjerii snage sa Kozarom iz Gradiške i pokušati upisati nova tri boda.

"Početak prvenstva je uvijek težak, pogotovo prvo kolo, te je tako bilo i nama. Bila je teška i tvrda utakmica u kojoj smo dugo lomili domaćina i na kraju uspjeli da slavimo. Nisam zadovoljan igrom iz prvog kola, ali cilj je ostvaren. Teško će biti na svakoj utakmici, moramo dati sto posto od sebe pogotovo kada istaknete kandidaturu za Premijer ligu. Tada se svako želi dokazati protiv vas, a naš cilj je Premijer liga. Imamo vrhunske uslove za rad koje imalo malo tko u BiH, a sve to nam je obezbijedio predsjednik Boris Stanišić", kazao je trener i glavni skaut Zvijezde 98 Nebojša Đekanović.

"Prvu domaću utakmicu igramo protiv Kozare. Znam sve vrline i mane tog tima koji je doživio velike promjene u igračkom i trenerskom kadru. Mi želimo da nastavimo niz i da pobijedimo", dodao je Đekanović u razgovoru za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Duel Zvijezde 09 i Kozare igra se sa početkom u 17:30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi