Dujković napustio Kakanj, Rudar u potrazi za golmanom

Iskusni golman nije više član Rudara

Dujković napustio Kakanj, Rudar u potrazi za golmanom

S. Mlaćo

Ratko Dujković (34) više nije član kakanjskog Rudara.

 Naime, čelnici kluba iz Kaknja razišli se sa iskusnim golmanom koji je i napustio ovaj grad.

Dujković je u Kakanj stigao kao veliko pojačanje, ali to baš i nije opravdao. Rudar je u 11 kola primio 11 pogodaka, a nekadašnji golman reprezentacije BiH upisao je deset nastupa.

Kap koje je prelila čašu bio je poraz od Sloge Simin Han (0:3) gdje je Dujković imao i verbalni kontakt sa navijačima tima iz Kaknja koji su prisustvovali utakmici.

U Rudaru su odmah krenuli u potragu za Dujkovićem nasljednikom, a kako saznajemo u toku su pregovori sa jednim provjerenim golmanom iz Premijer lige koji bi vrlo lako mogao doći u Kakanj.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Rudar se nakon 11. kola nalazi na devetom mjestu, a sutra će na svom stadionu ugostiti Metalleghe iz Jajca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi