Dragišić: Uz maksimalno zalaganje do novih trijumfa

Novi trener Tekstilca

Dragišić: Uz maksimalno zalaganje do novih trijumfa

D. Vejo

Zoran Dragišić novi je šef struke Tekstilca iz Dervente.

Na tom mjestu je naslijedio sada već bivšeg stratega Bojana Magazina koji je u prvom dijelu sezone napravio sjajan uspjeh sa Dervenćanima. Plavo-bijeli se nalaze na četvrtoj poziciji na tabeli Prve lige Republike Srpske sa 26 osvojenih bodova koliko i trećeplasirano Podrinje.

S toga, novog stručnjaka očekuje dosta težak izazov.

"Prije svega, cilj mi je da nastavim tamo gdje je stao Bojan Magazin. Ekipa Tekstilca je dosta čvrst i kvalitetan tim. S toga, u saradnji sa klupskim rukovodstvom, vidjet ćemo da li su potrebna pojačanja na pojedinim linijama. Moje viđenje svega jeste to da ekipa može igrati loše, ali da i pored toga mora ostaviti srce na terenu i zadnji atom snage, jer to je ono što se cijeni", bile su prve riječi novog šefa struke, Zorana Dragišića. 

U dosadašnjoj karijeri, Dragišić je sa klupe predvodio Slobodu iz Mrkonjić Grada, mladu reprezentaciju Republike Srpske te banjalučki Borac u prva tri kola gdje je upisao remi i dva trijumfa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi