Došlo: Protiv Slavije želimo novu pobjedu

Član FK Podrinje pred Slaviju

Došlo: Protiv Slavije želimo novu pobjedu

S. Mlaćo

Podrinje je u 9. kolu Prve lige RS savladalo u subotu Kozaru 2:0, te nastavilo sa sjajnim igrama ove sezone.

 Domaći su bili pod imperativom pobjede, ali gosti se mnogo bolje snašli te na kraju zasluženo slavili.

Strijelci za tim iz Janje bili su Dragan Došlo i Filip Vujić. Upravo je Došlo govorio o meču u Gradišci, te istakao svoja očekivanja od narednog kola, kada u Janju dolazi Slavija iz Istočnog Sarajeva.

"Cilj nam je bio da se kući vratimo sa tri boda što smo i uspjeli. Okrećemo se Slaviji koja je jako kvalitetna i koju vodi odličan trener, te se nadamo dobroj utakmici i novoj pobjedi pred našim navijačima", kazao je Došlo.

Naš sagovornik ističe da su mu kvalitete Slavije dobro poznate.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Očekujem jako dobar meč, nadam se sa puno golova u našu korist. Poznajem ih dobro, sa nekim igračima sam imao priliku čak i da igram, a igraju napadački nogomet i očekujem jako dobru utakmicu", dodao je Došlo.

Podrinje nakon devet kola ima 15 osvojenih bodova i nalazi se na šestom mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi