Doskorašnji napadač Borca na meti Tekstilca

Vraća se u bivši klub

Doskorašnji napadač Borca na meti Tekstilca

D. Vejo

Fudbalski klub Tekstilac iz Dervente juče je ostao bez trenera, a na pomolu je i rekonstrukcija igračkog kadra.

Rukovodstvo Dervenćana se zahvalilo iskusnom napadaču Saši Stijepiću i defanzivcu Bojanu Kremenoviću, dok je mladi David Gatarić na probi u ljubljanskoj Olimpiji.

Sada, na redu su pojačanja za narednu sezonu. Krojači su iskoristili priliku koja im je pružena sa Gradskog stadiona u Banjaluci.

Nakon što se Borac zahvalio mladom napadaču Gedeonu Guzini kojem je istekao ugovor sa crveno-plavima, Tekstilac je brže bolje stupio u pregovore sa istim.

Ukoliko dođe do transfera, ovo bi bio treći put da Guzina oblači dres Dervenćana s obzirom da je u dva navarata to učinio 2016. godine.

Važno pomenuti jeste i to da je Guzina bio član ekipa koja je vratila Borac u elitu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi