Derbi u Banjaluci, Kozara dočekuje Podrinje

Prva liga RS, play-off

Derbi u Banjaluci, Kozara dočekuje Podrinje

D. Vejo

Predstojećeg vikenda na rasporedu su utakmice trećeg kola play-off faze Prve lige Republike Srpske, a biće odigrana tri meča.

Epitet derbija nosi susret u Banjaluci, gdje će snage na Gradskom stadionu odmjeriti prošlogodišnji premijerligaši domaći Borac i Drina iz Zvornika. U ovu utakmicu, Banjalučani ulaze nakon pobjede i remija, dok Zvorničani imaju maksimalan učinak iz prethodna dva kola.

I jedni i drugi dobro se poznaju, a banjalučka publika s pravom može očekivati kvalitetnu fudbalsku predstavu. Utakmica je planirana za sutra od 18.30 sati.

Drugi par, je onaj gdje se u Gradišci sastaju Kozara i Podrinje. Crveno-bijeli su sa dva poraza otvorili takmičenje u Ligi za prvaka, te će tako priliku da poprave utisak tražiti pred svojim navijačima. No, Velimir Stojnić i njegovi izabranici nemaju lak zadatak, u goste im dolazi najveće iznenađenje ove sezone u prvenstvu.

Meč između Kozare i Podrinja igra se sutra od 17 sati.

Zoran Dragišić i njegovi izabranici ugostiće ekipu Rudara iz Prijedora kojoj ne cvjetaju ruže u tekućem play-offu.

Susret je zakazan za sutra od 17 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi