Denis Sadiković novi trener Bratstva

Naslijedio Muslimovića

Denis Sadiković novi trener Bratstva

Za novog trenera federalnog prvoligaša Bratstva izabran je bh. stručnjak Denis Sadiković. 

Nakon što je nedavno klupu tima iz Gračanice napustio Nusret Muslimović, rukovodstvo Bratstva odlučilo je ukazati priliku Denisu Sadikoviću koji je posljednji angažman imao u Radničkom iz Lukavca. 

Sadikoviću je ovo ujedno povratak na klupu Bratstva i vrlo dobro je upoznat sa sredinom u koju dolazi. 

"Poznajem ovu sredinu, ove ljude i došao sam tamo gdje me poštuju i cijene. Cilj mi je da s Bratstvom zadržim mjesto u samom vrhu tabele i vidjet ćemo kako će se sezona odvijati. Bratstvo ima dobar tim, ali vjerovatno će biti i pojačanja na određenim pozicijama ukoliko bude kvalitetnih rješenja na tržištu", kazao je Sadiković za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Osim Bratstva i Radničkog, Sadiković je u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri još imao priliku voditi Goražde, Slobodu, Olimpic, Gradinu, Krajišnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije