Delimir Bajić napustio Radnik i pridružio se Zvijezdi 09

Iskusni stoper

Delimir Bajić napustio Radnik i pridružio se Zvijezdi 09

Iskusni stoper Delimir Bajić od danas više nije fudbaler Radnika iz Bijeljine.

Ovaj 33-godišnjak, koji iza sebe ima bogato iskustvo igranja u BiH ali i inostranstvu, potpisao je za Zvijezdu 09 koja se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske.

Klub iz Etno sela Stanišići bio je najbolji izbor za Bajića, koji nije želio ići daleko od rodne Bijeljine.

Delimir Bajić u posljednje vrijeme nije imao preveliku minutažu u Radniku i navodno je to glavni razlog zbog kojeg se odlučio na odlazak, a novom klubu će predstavljati veliko pojačanje pred novu sezonu u kojoj su ciljevi postavljeni visoko.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Bajić je karijeru počeo u Radniku, nakon čega je nastupao za Velež, Željezničar, Slobodu iz Užica, Mladost iz Velike Obarske, Rad, a igrao je i u Iranu, Kipru, Omanu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi