Delić:  Nurković i Đurić rade odlično

Trener golmana NK Travnik

Delić: Nurković i Đurić rade odlično

S. Mlaćo

Alen Delić, nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje i golman NK Travnik odnedavno je trener golmana u redovima popularnih Vezira. 

Travnik u svojim redovima ima dva sjajna golmana, Adisa Nurkovića i Nikolu Đurića. Nurković je nekadašnji mladi i seniorski reprezentativac naše zemlje, a nedavno je dobio poziv selektora reprezentacije Kosova te se našao na klupi za rezerve na nekoliko kvalifikacijskih utakmica. 

Nurković je u prvom dijelu sezone upisao 12 nastupa, dok je Đurić upisao tri u ligi, te isto toliko u Kup takmičenju. 

Ovaj 23-godišnjak branio je za Laktaše, Slobodu Mrkonjić Grad, te Pribram U-21 i Proleter iz Teslića. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nurković i Đurić rade odlično i sigurno da će biti u top formi do početka prvenstva i utakmice sa Veležom", kazao je trener golmana Delić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi