Dekić pojačava Rudar iz Prijedora?

Defanzivac Kozare ponovo na meti tim iz grada na Sani

Dekić pojačava Rudar iz Prijedora?

D. Vejo

Prava pomama nastala je za defanzivcem gradiške Kozare Rankom Dekićem, koji se još od minule zime nalazi na meti brojnih klubova.

Naime, Dekić još uvijek čeka poziv jednog niželigaškog tima iz Turske, čiji su skauti pratili njegove igre tokom sezone 2016/2017 u dresu Gradiščanaca.

Navodno, rukovodstvo turskog kluba dalo je čvrsto obećanje kako će kontaktirati Dekića ovog ljeta, nakon čega bi on trebao otići put pomenute zemlje.

No, ukoliko ovaj potencijalni transfer propadne, mladi fudbaler ne treba da brine. Po drugi put, za njegove usluge uključio se Rudar iz Prijedora.

Želja Zlatka Jelisavca jeste da dovede perspektivnog igrača u Prijedor i tako riješi problem u zadnjoj liniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi