Dekić ostaje u Kozari

Ništa od Rudara

Dekić ostaje u Kozari

D. Vejo

Ranko Dekić i na proljeće će nositi dres gradiške Kozare.

Iako se mnogo špekulisalo da će napustiti redove crveno-bijelih i postati novi član Rudara iz Prijedora, defanzivac je odlučio da ne mijenja sredinu.

Svojim igrama, privukao je pažnju mnogih klubova, ali najviše interesovanja pokazao je Zlatko Jelisavac koji je nekoliko puta uputio poziv mladom i perspektivnom fudbaleru tima iz grada na Savi.

Jedan transfer već je ostvaren na relaciji Kozara - Rudar, a to je Mile Popović koji je ove zime pojačao Prijedorčane.

Dekić je u izjavi za SportSport.ba ranije rekao, da ukoliko dogovori uslove sa matičnim klubom, isti neće napustiti. Po svemu sudeći to se i dogodilo te će i dalje braniti crveno-bijele boje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi