Dekić: Kozara se može nositi sa svim ekipama u RS

Fudbaler Kozare za SportSport.ba

Dekić: Kozara se može nositi sa svim ekipama u RS

D. Vejo

Velimir Stojnić i njegovi izabranici juče su pokazali zube u drugom kolu play-offa Prve lige Republike Srpske protiv ekipe Rudara u Prijedoru.

Gradiščanci su preko Makitana u 84. minuti susreta stigli do prednosti od 0:1 i tako zabrinuli domaće navijače prisutne na tribinama u Prijedoru. 

No, uspjeli su Prijedorčani da u posljednjih osam minuta utakmice preokrenu rezultat i stignu do novog trijumfa. 

"Odigrali smo jednu dosta dobru utakmicu. Do 85. minute bilo je sve kako treba, ali nam je u posljednjih nekoliko minuta pala koncentracija i primili smo dva gola. Ovo nam se ne dešava prvi put. Uprkos svemu, Kozara je pokazala da se može nositi sa svim ekipama u prvenstvu. Nadam se da ćemo prevazići greške i do kraja šampionata odigrati kvalitetno", ističe za SportSport.ba fudbaler Kozare, Ranko Dekić.

Kozara će u trećem kolu ugostiti ekipu Podrinja iz Janje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi